Classic Role Play
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| samba Dołączył: 25 Lip 2010 Posty: 1 |
Witam wszystkich użytkowników forum, którzy przeglądają ten wątek. Dziś chciałbym Wam zaprezentować serwer, który nosi nazwę Classic Role Play. O tuż serwer ten stoi dobre pięć miesięcy i ma się dobrze. Akcja rozgrywki toczy się w Los Santos. Wiem, wiem Los Santos - już się rzygać chce, lecz chyba nie ma drugiego takiego miasta, w którym można odwzorować ten klimat Californii.
Gamemode naszego serwera nie jest własnej roboty, lecz jest sukcesywnie dopracowywany przez naszego pawnera. Nas gamemode posiada: *Rejestracja, oraz logowanie w oknach dialogowych (GUI) *System pojazdów, kilkanaście samochodów do kupienia *System bagażnika, możesz schować i wyjmować to co do niego włożysz *Skromny system przedmiotów, ciągle rozbudowywany *"System" Domów do kupienia *System BW, gdy zostałeś brutalnie pobity musisz odczekać krótką chwilę *System wypadków, gdy doszło do wypadku musisz czekać na pomoc, lub na ocknięcie się Twojej postaci *System potrzeb, potrzeby fizjologiczne i nie tylko I wiele innych.
O to frakcje, jakie możesz znależć na naszym serwerze: * Police Department ; * City Goverment ; * San Andreas Message - Emergency Rescue System ; * Special Weapons and Tactics ; * Department of Motor Vechicles ; * San News Los Santos ; * The Williams Family ; * El Butchos ; * Grapez Yard Purpz.
Forum serwera Classic Role Play jest oparte na silniku MyBB. Sądzę, że owy silnik forumowy jest wystarczająco rozbudowany, i nie stwarza większych problemów. Forum jest postawione na płatnym hostingu proserwer.pl . Wraz z ubiegającym czasem administracja serwera myśli o wykupieniu płatnej domeny. Adres forum serwera Classic Role Play
Administracja serwera liczy od 16 do 18 lat. Wymienię kilku z nich: * Juan Pluyades - główny administrator, maper, sponsor. * Ben Rossi - główny administrator, sponsor. * Marcko Ferrera - Junior admin, porządek na forum. * Tom Rode - moderator serwera. *Mathew Spurks - moderator serwera.
IP: ]91.204.162.150:8121 Serwer NIE jest mój ! |
| Powrót do góry | |